(Klicka på bilden för att se fler bilder)

Recidencial Silena 2

ID: 3
Adress: Punta Prima,Orihuela Costa, Spain
Kategori: Nyproduktion
Pris: från 120 000 €

Typ: Lägenhet/Radhus
Area: 70-82 kvm + terass/balkong
Sovrum: 2
Badrum: 1-2

Beskrivning:

Mitt i La Zenia, på absolut bästa läge erbjuds nu nybyggda toppfräscha bostäder till bra priser. Bottenplan börjar från 120.000 € och takvåning från 142.000 €. Dessa två- och trevåningshus är väldigt fräscha och kommer ha ett väldigt fint och dessutom toppmodernt poolområde.

Lägenheterna har mycket hög kvalité samt en bra planlösning. Det erbjuds lägenheter på alla tre våningsplan, på bottenplan, andra våningsplan samt toppvåning. De högst upp kommer dessutim ha en takterass vilket är något för den lite mer kräsna eller för den som inte orkar röra sig långt för att ha solen hela dagen.

Lägenheterna har 2 sovrum samt 1-2 badrum, öppet kök och vardagsrum. Parkeringsplats kommer att ingå vid köp av en lägenhet i Silene 2.

Silene 2 är beläget på ett av de absolut bästa lägena man kan hitta. Endast ett par hundra meter bort hittar man butiker, restauranger, livsmedels butiker etc. och Punta Primas stränder finner man ca 1,5 km bort från området. För de som är golf intresserade är det ca 5 km till närmaste golfbana. Det nya köpcentrumet i La Zenia finner man ca 5 km ifrån Silene 2 där man har allt som man kan behöva för att underhålla sig själv.

Residencial Silene 2 kommer stå färdigt under Juni 2015, så passa på och boka upp en alldeles fräsch lägenhet för att kunna vara med och påverka detaljerna i DIN lägenhet.

Vi erbjuder paketresor, ring för mer information.

Ansvarig mäklare

Simon Madoson
Telefon: +468-550 69 003
Mobiltelefon: +46 707 787 088
Email: info@madoson.com

Skicka intresseanmälan
Säljprocessen